Historie

I oktober 1977 fik Rudolf og Anders kennelmærke og startede opdræt af Basset Hounds.

         I juni 1982 købte vi                                

                                                       Gloria ter Elst           og        Gemma ter Elst 

hos en opdrætter i Belgien. Gloria og Gemma var de første Basset fauve de Bretagne i Danmark / Norden.

Ved samarbejde med opdrættere i Holland og Sverige har de dannet rammen om vores opdræt. I 1993 købte vi Koz Menhir Duco i Holland. Duco har været perfekt i avlen med vores tæver.

I alt 14 gange har vi været "Årets opdrætter", 8 gange har vi hentet en Verdensvinder-titel hjem og 8 gange har én af vores hunde bestået schweissprøve. 3 er desuden svensk jagtsporchampions ( Maurice , Minette og Paulette ). Vi har gennem årene opdrættet 83 hvalpe.

I forbindelse med DKK´s beslutning om, at der kun kunne være én dispositionsberettiget, blev Mona medindehaver af kennelen og nu 1. december 2003 er Tea også medindehaver.

Gennem de sidste mange år er vi (Tea og Mona) taget på 14 dages ferie i udlandet. Vi taler om, hvor vi kan tænke os at tage hen, og så checker vi, om der "tilfældigvis" skulle være en udstilling i landet. – Hvis ikke, vælger vi et andet land. Vi har altid 2 hunde med og har også i udlandet opnået flotte resultater.

         


Vores egne basset hounds er en saga blot, men Tea tog en tur til Sverige og kom hjem med Bazzets Charterman. Et par år efter var vi i Holland for at hente Mackenzie v.d. Ravenstee. Vi havde således igen hounds i huset. Charterman er ikke mere, så p.t. har vi kun en – vores alle sammens Mackenzie. 

Mackenzie v.d. Ravenstee.